Op zaterdag 3 juni jl. was er een kleine Reünie wedstrijd georganiseerd door Mike van Vulpen en Peter Hayes , tussen de (oud)leden van VOP ten tijde van toen VOP nog op Don Bosco ( Stichting Leusderend) vertoefde en een team van het huidige 50 + wat op donderdagavond traint

De VOP Legends traden aan met de volgende  Oud- Voppers die nog een band met de club hebben.
Gert Bouman, Harold Mulder, Michael van Vulpen, Tommy Vos, Patrick Meijers,  Willem Koolard,, John Nieuwenhuis,  en gastspeler Gert Heining.

Ze werden door hun oud teamgenoten en hun vrouwen en kinderen  (Veteranen VOP Donbosco), Zeger van Dijkhuizen, Dikkie van de Kooij, Peter Van Gulik en Willem Snellenburg dan ook stevig aangemoedigd.

Het team van VOP 50 + samengesteld door Peter Hayes traden met  de volgende 50 Plussers aan.
Herman Petten, Peter Hayes, Mustafa Yilmaz tevens sponsor van VOP 50 +,  Martijn Cornelissen, Ben Zuidwijk, Angelo Alberto, Henk Dotulung, Leon Campillos,en de nieuwelingen Ramon Campillos (keeper) en Roeland Aponno maken hun eerste minuten voor VOP 50+

Scheidsrechter: Pieter de Wilde (leider Coach Vop Veteranen Donbosco)

Het team van de VOP legends hield met verzorgd en technisch voetbal het VOP 50 + team de 1e helft op gelijke hoogte (1-1) nadat beide teams niet te missen kansen om zeep hielpen, waarbij de Legends de beste kans van de wedstrijd kregen om op een 1-2 voorsprong te komen.

Een lange bal van Patrick Meijers werd niet goed weggewerkt door de verdediging van 50 + en de bal zomaar voor de voeten van Gert Bouman kwam en die alleen nog maar de bal over de lijn hoefde te werken, maar man of the Match van 50+, Mustafa Yilmaz tevens Sponsor van VOP 50+ kon nog net met zijn voet de bal blokken waardoor de aanval afgeslagen werd, kort daarna een kans voor Tommy Vos die alleen voor de goal keihard over schoot.

Martijn Cornelissen had VOP 50+ op voorsprong gezet (1-0), na een goede combinatie van de legends was het John Nieuwenhuis ( tegenwoordig actief in VOP 4) die een voorzet van Tommy Vos feilloos in het doel werkte (1-1).

Hierna gingen we rusten.

In de tweede helft met een drinkpauze van 5 minuten, brak de vermoeidheid de Legends toch op, via doelpunten van Mustafa Yilmaz, Leon Campillos en Angelo Alberto liepen 50+ uit naar 4-1, de legends kwamen terug in de wedstrijd door een doelpunt van Gast Speler Gert Heining (VOP 4) 4-2, daarna tilden de 50 Plussers, Mustafa Yilmaz, Herman Petten en Henk Dotulung (1 x getraind in het hele seizoen) de stand naar 7-2, het was dan ook de Oprichter him zelf van de Legends Mike van Vulpen die de stand wat dragelijker maakte 7-3, Angelo Alberto onze Tropische Verrassing van 50 + bepaalde met zijn 2e doelpunt de eindstand naar 8-3 voor 50+, een afgekeurd doelpunt van Mustafa Yilmaz naar vermeend handsbal nemen we op de koop toe, achteraf gaf de VAR van VOP toe dat het een geldig doelpunt was omdat na beelden achteraf eigen speler Gert Heining de bal in eigen doel werkte.

Na afloop hadden de teams nog een gezellige BBQ met de meegekomen vrouwen en kinderen en overige supporters, die ook de BBQ kregen aangeboden van beide Teams.

Onze Coach Flip genoot enorm van zijn tweede overwinning met 50 +, maar baalde wel dat we niet op volledige Oorlogssterkte waren. Hij miste maar liefst een heel team aan basis speler

Respect voor de VOP legends dat ze deze wedstrijd hebben gespeeld en het toch als een kleine Reünie zagen en het VOP gevoel van Donbosco weer een middagje mochten mee maken.