v.v. VOP is een van de weinige voetbalverenigingen in Amersfoort en omgeving met ruimte voor groei. Er zijn 4 prachtige voetbalvelden beschikbaar (waarvan twee met verlichting) en een splinternieuwe grote kantine. Daarmee kunnen wij de groei doorzetten naar 600 jeugdleden.

We zijn een gezellige vereniging waar we proberen ieder kind op zijn eigen niveau te laten voetballen. Er worden diverse leuke activiteiten rondom het voetbal georganiseerd en onze jaarlijkse toernooien zijn beroemd. We maken daar echt een feest van! U kunt uw kind al aanmelden vanaf de leeftijd vanaf 2 jaar. Hij / zij wordt dan ingedeeld bij het peutervoetbal.

Kinderen kunnen geheel vrijblijvend 2x meetrainen.
De regel is, dat kinderen die willen meetrainen zich eerst aanmelden via deze site; klik op ‘Contact’ en verstuur de aanvraag of mail naar info@voetbal-vop.nl. We hebben daarbij niet alleen uw contactgegevens nodig, maar ook de naam van uw kind en de geboortedatum. Daarnaast is het handig om te weten of er al voetbal ervaring is.

Wij kunnen de trainer / coördinator dan informeren en mochten er afgelastingen zijn, bijvoorbeeld vanwege slechte weersomstandigheden, dan kunnen wij ook even afbellen. Het kan voorkomen, dat je meetraint met een bepaald team, maar volgend seizoen toch in een ander team wordt ingedeeld. Deze indeling gebeurt door het jeugdbestuur op voorspraak van de trainers en de technische commissie.

v.v. VOP staat niet voor niets voor ‘Voor Ons Plezier’, dus we proberen zoveel mogelijk rekening te houden met wensen van kinderen én ouders.

Voor de jeugd hebben we de voor seizoen 2021-2022 de volgende contributiebedragen:

    • Geboortejaar 2019 t/m 2015 € 77,-
    • Geboortejaar 2014 t/m 2009 € 146,-
    • Geboortejaar 2008 t/m 2003 € 168,-

Aanmeldingen tijdens een seizoen in de periode oktober tot en met mei betalen bovenstaande bedragen naar rato. Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 20,- en wordt bij de eerste contributie factuur in rekening gebracht.

Donateurs zijn óók van harte welkom! Zij betalen maar € 40,- per jaar.

Voetbal vereniging Voor Ons Plezier inschrijfformulier

Wil je je inschrijven? Klik hierboven voor het inschrijfformulier, je kunt ook direct via deze link inschrijven (gaat sneller) https://www.knvb.nl/ontdek-voetbal/inschrijven/BBBZ71L. Vanaf O12-jeugd hebben we ook een recente pasfoto nodig. Deze dien je via een KNVB-app op mobiel (wedstrijdzaken APP) up te loaden!!!

Belangrijk:

  • Is jouw zoon/dochter jonger dan 16 jaar, gebruik altijd het mailadres van de ouder(s)
  • Gebruik altijd een privé mailadres en géén zakelijk mailadres van jouw werkgever.
  • Indien je geen gmail adres gebruikt, hou dan ook jouw SPAM folder in de gaten!

v.v. VOP werkt samen met het Jeugdsportfonds:

Leden die reeds lid zijn dienen, wanneer zij hiervoor in aanmerking komen, voor ieder seizoen een nieuwe aanvraag voor het jeugdsportfonds in te leveren voor 15 juni. Nieuwe leden dienen dit z.s.m. na inschrijving te doen.

https://www.jeugdsportfonds.nl/wp-content/uploads/sites/3/2016/09/basis-aanvraagformulier.pdf

U kunt het formulier inleveren bij uw contactpersoon b.v. Stichting leergeld Amersfoort.

Hebben jullie hulp nodig of vragen. Stel ze gerust aan ons via ledenadministratie@voetbal-vop.nl.

Welkom bij v.v. VOP!

Nadat je bent ingeschreven wordt je ingedeeld in een team. Aan het eind van het seizoen maken we altijd een voorlopige indeling bekend op de website voor het seizoen daarna. Ook de trainingstijden zijn op de website te vinden in het menu “Verenigingsinfo/ Downloads”. Soms loopt de teamindeling informatie wat achter op de werkelijkheid. Wanneer je niet weet in welk team je zit kun je het beste mailen met de Technische commissie: tcjeugd@voetbal-vop.nl.

Kleding:
Bij kabouters en peuters is VOP kleding nog niet nodig, wel voetbalschoenen en scheenbeschermers. Vanaf een indeling in de Onder 8 en ouder wel! Je kunt deze kleding op de club kopen. De openingstijden zijn wisselend, maar deze worden altijd op de website kenbaar gemaakt. Mailen kan ook naar kleding@voetbal-vop.nl

Kijk ook even op deze site bij de pagina: kleding. Het is erg belangrijk deze op tijd te bestellen. We hebben een beperkte voorraad.

Teams:
De trainer en/of leider van een team zijn erg belangrijk. Deze communiceren of de training doorgaat, wanneer je moet voetballen en hoe laat je aanwezig moet zijn. Tevens bepalen zij de opstelling en de wissels. Iedereen doet dit vrijwillig, dus probeer elkaar zoveel mogelijk te helpen. Een groepsapp is vaak een handig communicatiemiddel voor ouders en spelers. De wedstrijden worden op zaterdag gespeeld. Soms worden wedstrijden doordeweeks in de avond ingehaald, maar dat is meer uitzondering dan regel.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met de (jeugd)commissie via de gegevens op deze pagina: http://www.voetbal-vop.nl/het-bestuur/ .

Informatie:

Belangrijk voor de jeugd is informatie. Behalve op deze website gebruiken we (naast de communicatie via de trainers/ leiders) de volgende zaken:

De GRATIS VOP -APP: deze kun je downloaden in de APPLE/Play store met een nieuwsoverzicht, programma, standen etc. etc.

Facebook, Twitter en Instagram. Via de accounts VOPJEUGD kun je hier al het laatste nieuws, belangrijke mededelingen etc volgen.