Informatie uitvoering vrijwilligerstaken en vrijwilligersborg

Spelende en trainende leden van v.v. VOP die geen vaste vrijwilligersfunctie hebben, betalen de vrijwilligersborg. De borg wordt elk seizoen per gezin geheven en wordt geïnd bij het oudste spelende gezinslid. De borg geldt niet voor ondersteunende leden, leden van verdienste, ereleden en voor de jongste jeugd (Peuters en Kabouters).

Alle leden die de borg zijn verschuldigd, kunnen deze terugverdienen door gedurende het seizoen minimaal 8 uur vrijwilligerswerk voor v.v. VOP te doen.

Omdat dit het eerste seizoen is, zullen er vacatures op de website gepubliceerd worden, voor vaste vrijwilligers. Hierop kan gereageerd worden door een bericht te sturen aan: vrijwilligers@voetbal-vop.nl

Zodra de vaste vrijwilligerstaak is uitgevoerd, zal de € 50,= borg teruggestort worden. Bij de losse taken wordt de € 50,= borg teruggestort als de 8 uur is voldaan en de volledige contributie voldaan is.

Voor vrijwilligers taken die op datum staan, zoals bv. Koffie corner of keukendienst, kan ingetekend worden via de Voetbal.nl app:

  • De voetbal.nl app kun je downloaden in de playstore of App store. Je logt in met het e-mail adres waarmee jij of jouw kind bekend is bij v.v. VOP.
  • Open de Voetbal.nl app, ga naar het menu, selecteer “vrijwilligerstaken”.
  • Geef aan bij “mijn beschikbaarheid” aan wanneer je beschikbaar bent (het grootse deel van de taken op datum is op zaterdag, als deze niet aangevinkt is als beschikbaar, dan zijn de taken niet te zien)
  • Ga daarna naar “mijn taken” en kies welke taken je zou willen doen.
  • Ga daarna weer naar het Menu en kies “programma”
  • Achter de datum en tijd van de taak staat een cirkel. Is het groen, dan is er reeds ingetekend op de taak, als het grijs is, is het vrij.
  • Druk op de cirkel en je kunt deze vastleggen, de taak blijft op je naam staan. Mocht je toch niet kunnen, dan kun je op de cirkel drukken, dan staat er dat je wilt ruilen.
  • Pas als iemand anders jouw taak heeft overgenomen, dan hoef je de taak niet te vervullen op dat moment. Hiervan krijg je een melding.

LET OP: zolang het niet is overgenomen, dien je zelf voor vervanging te zorgen.

Indien er nog vragen zijn hierover dan kun je contact opnemen met de vrijwilligerscoördinator of een mail sturen naar: vrijwilligers@voetbal-vop.nl

Go to Top