VOP, Voor Ons Plezier maar dan ook voor de hele familie. VOP biedt zelfs een uniek programma aan voor de allerkleinste kids! Het is namelijk gebleken dat ook de kleine broertjes en zusjes willen spelen met een bal. Middels peutervoetbal worden zintuigen, coördinatie, sociale en motorische vaardigheden op speelse en leuke wijze gestimuleerd!

Onze doelgroep zijn jongens en meisjes tussen de 2 en 4 jaar. Vanaf 4 jaar kunnen de kinderen bij VOP doorstromen naar de Kabouters op de woensdagmiddag.

Wat doen we?
Wekelijks wordt er een training georganiseerd waarbij de kinderen onder leiding van meerdere trainers in kleine groepjes (ingedeeld naar leeftijd) niveaugericht diverse oefeningen gaan doen. Door middel van diverse onderdelen, materialen worden er afwisselende trainingen gegeven.

Wanneer?
De trainingen vinden plaats op zaterdag van 10:00 uur Tot 11:00 uur. Het seizoen voor de peuters loopt van medio september  tot eind mei met een winterstop van medio november tot begin maart (afhankelijk van de temperatuur en weersomstandigheden).

Kosten
De contributie bedraagt slechts € 77 per seizoen. De kinderen kunnen gebruik maken van 2 proeflessen (aanmelden via info@voetbal-vop.nl) en hierna zal de contributie worden afgeschreven na inschrijving.
Aanmelden kan door dit formulier in te leveren bij VOP of bij 1 van de trainers of per mail: ledenadministratie@voetbal-VOP.nl

 

peutervoetbal 2