Aanstaande zaterdag zullen de eerste activiteiten weer gaan plaatsvinden op de velden van VOP!

VOP 1 begint met een uitwedstrijd voor de beker bij Scherpenzeel, een ambitieuze 2e klasser. Wie weet kunnen de heren voor een stunt zorgen? Om 11:30 uur speelt VOP 2 thuis tegen 1e klasser VVZ’49 2. Twee zware bekerwedstrijden dus, echter een mooi moment om te kijken waar beide teams staan! Veel spelers zijn weer terug van vakantie dus wie weet is er een stunt in de maak!

De MB1 traint van 10-12 uur en verder speelt VOP A1 een oefenwedstrijd om 13:30 uur tegen APWC A1. Een leuke test voor deze nieuwe jongens die al een aantal weken in training zijn!

Als klap op de vuurpijl organiseren we het 1e voorbereidingstoernooi voor Damesteams. Het toernooi zal rond 13:00 uur beginnen en bestaat uit 4 of 5 teams. Na afloop is er een gelegenheid tot eten voor de deelnemers aan het toernooi (kosten € 10,- p.p.). Wil je ook mee eten? Maak dan voor woensdag € 10,- over op: NL98 ABNA 0553296884 t.n.v. VOP o.v.v. eten damestoernooi.

DJ Melvin zal vanaf 16:30 uur het toernooi feestelijk afsluiten, alle reden dus om gezellig langs te komen en er een leuke dag van te maken!

Als teams willen trainen aankomende zaterdag, stuur dan een mail naar wedstijdzaken@voetbal-vop.nl