De meiden van de MC1 zijn gisterenavond kampioen geworden.
Onder toeziend oog van vele opa’s en oma’s, ooms en tantes, ouders, broers en zusjes en vele andere supporters
lieten de meiden zien over stalen zenuwen te beschikken.
De zeer sportieve tegenstander Hooglanderveen die waren gekomen om niet zomaar even het kampioenschap weg te geven, gaven in het eerste kwartier
verdedigend weinig tot niks weg. Na pakweg 20 minuten kwam dan toch de verlossende 1-0, in een kluts voor de goal kopte Joyce koel binnen
Maar 1-0 was niet genoeg, de meiden moesten met 5 doelpunten verschil winnen om Achterveld te kloppen die op dat moment de eerst plaats bezetten.
De meiden van Achterveld waren luidruchtig aanwezig om Hooglanderveen te steunen, de VOP meiden lieten zich niet gek maken en gingen vol in de aanval
op jacht naar meer doelpunten. De rust stand werd bereikt met een 3- 0 voorsprong. Amy en Isa zorgen voor de 2-0 en de 3-0
De 2e helft gaf ëénzelfde beeld als de eerste helft, VOP continu op de helft van de tegenstander en zoeken naar gaten in de verdediging van Hooglanderveen.
Al snel werd het 4-0 door Lianne en dus waren de meiden nog 1 goal verwijderd van het kampioenschap, hetgeen ook lukte want na de 5- 0 van weer Amy werd het ook nog 6-0
via een strafschop die ook door Lianne werd benut.
Een verdiende overwinning voor de meiden, een compliment voor Hooglanderveen die zeer sportief de nederlaag incasseerde en alle meiden van VOP keurig netjes
feliciteerde met het behaalde kampioenschap.
Een compliment en felicitatie is ook op zijn plaats voor de trainers en leiders en ouders die altijd aanwezig zijn bij dit gezellige meidenteam.