Sinds 8 augustus is onze selectie (VOP 1 en 2) weer van start gegaan met trainen! Rekening houdend met het warme weer werd er in de beginperiode maar liefst 3-4 keer per week fanatiek getraind door de mannen van Wim en Mark.

Ook zijn de eerste wedstrijden al weer gespeeld. Afgelopen zaterdag was de eerste oefenwedstrijd tegen de selectie van CJVV (zaterdag 3e klasse). Deze wedstrijd werd met 3-0 verloren. Afgelopen dinsdagavond werd er gevoetbald tegen zondag derde klasse HDS uit Leersum. Op onze nieuwe goed verlichte (sponsor dank!) kunstgrasveld werd met 1-4 verloren.

Trainers Mark van Vulpen en Wim de Haas zijn tevreden over de voortgang en de oefencampagne tot nu toe. “Uitslagen doen er niet veel toe, het gaat om de beleving en de zaken waarop we trainen dat we die terug zien in de wedstrijd” aldus het trainers-duo. “We zien beleving, passie, de wil en durf om te voetballen. Dat is veel belangrijker dan de uitslagen, hoewel die helemaal niet zo slecht zijn tegen teams die een klasse hoger spelen dan wij”.

Komende donderdagavond is er een oefenwedstrijd van VOP 2 uit bij HVC 2 en zaterdagmiddag wordt er geoefend tegen De Posthoorn. Op 29 augustus begint het “echte” werk. Dan spelen VOP 1 en 2 thuis voor de beker. VOP 2 start om 11:45 uur tegen Almere FC 4 en daar achteraan om 14:30 uur bekert VOP 1 tegen vierde klasser VVJ uit Utrecht.

Fijn dat het weer begint en we zien jullie graag op Sportpark Olympus!

Corona:

  • Hou je bij een bezoek aan ons sportpark aan de algemene Corona regels
  • Blijf bij de bekende klachten thuis
  • Ben je in een risico-gebied op vakantie geweest? Kom dan twee weken na thuiskomst niet naar ons sportpark
  • Volg de looproutes en houdt 1,5 meter afstand!