Na bijna 1,5 jaar met aangepaste maatregelen voetballen (sterker nog voor een groot deel gewoon niet voetballen) lijkt het Corona-virus nu eindelijk op zijn retour! Vanaf komende zaterdag mag er weer publiek toegelaten worden tot de wedstrijden, wat toch nog een beetje een mooie afsluiter van het seizoen geeft. Laten we hopen dat we vanaf september een normaal seizoen kunnen draaien waar alles weer een beetje normaal verloopt en de leden volledig gebruik kunnen maken van alle mooie faciliteiten en gezelligheid die onze vereniging biedt!

Dit stemt tot optimisme voor de toekomst, maar daar zijn nog meer aanleidingen voor. Een groep leden is de afgelopen weken bij elkaar gekomen om zaken voortvarend op te pakken en de vereniging omhoog te stuwen in de breedste zin van het woord! Daar zijn mooie initiatieven uit voort gekomen die de komende tijd verder vorm gegeven gaan worden en tot een betere organisatie en uitvoering gaan leiden. Zo hebben Herman, Harold en Cor zich beschikbaar gesteld voor een bestuursfunctie, maar zijn er ook mensen die zaken willen oppakken rondom de organisatie van de jeugd, sponsorzaken, het vrouwen- en meidenvoetbal en activiteiten rondom het voetbal. Ook dit initiatief stemt tot optimisme voor de toekomst! Het succes van de vereniging is het succes van ons allemaal en dit soort initiatieven helpen het bestuur om de vereniging beter te besturen in plaats van (deels) uitvoerend bezig te zijn. Chapeau!

Ook het komende seizoen zien we met een positieve blik tegemoet. Groei in het aantal seniorenteams (gezellig!), een mooie selectie, groei bij de jeugd, het dames- en meidenvoetbal dat actief blijft en ook de 35+ blijft actief op de woensdag en vrijdagavond! We zijn blij met deze groei in leden en hebben nog steeds ruimte voor meer (geen wachtlijsten!). We zien ook een goede toename in het kabouter- en peutervoetbal. Dat in combinatie met de groei van Vathorst (Waterdorp, Laakte Tuinen en in de toekomst Bovenduist) ziet de toekomst van onze vereniging er zonnig uit!

Na bijna 1,5 jaar omgaan met een crisis (zowel sportief als financieel) ziet het er voor beide aspecten weer mooi uit voor komend seizoen. Daarnaast is gezelligheid en plezier binnen de vereniging voor jong en oud natuurlijk als basis essentieel. Het ziet er naar uit dat we dit  komend seizoen weer volop kunnen gaan beleven. Wij zijn er in ieder geval aan toe!

Met sportieve groet,

Joost