Project Description

Per 1 januari zal op ons prachtige complex een nieuwe, vernieuwende BSO van start gaan: Sport BSO Olympus!

Sport BSO Olympus is opgericht om de kinderen in de omgeving door middel van sport- en beweegactiviteiten verder te ontwikkelen, zowel motorisch als persoonlijk. Daarnaast wilt Sport BSO Olympus door middel van sport en spel kinderen leren omgaan met winnen en verliezen, leren samenwerken en vooral de mogelijkheid geven om een ieder zichzelf te laten zijn.

Kinderen zitten dag in dag uit in de schoolbanken en komen buiten school ook niet altijd aan voldoende beweging door de technologie van tegenwoordig. Sport BSO Olympus is daarom de juiste plek om de kinderen hun energie kwijt te laten raken. Bij een sportieve leefstijl komt natuurlijk ook een stukje voeding kijken. Sport BSO Olympus biedt naast de sport- en beweegactiviteiten daarom ook aandacht aan de voeding die de kinderen op een dag binnen krijgen. Zo bieden zij elke dag groente en fruit aan en kunnen ze de kinderen, indien nodig, van een gezond avondmaal voorzien.

Bovenstaande BSO is een mooie aanvulling op onze vereniging. Beide partijen hebben al uitgesproken om onze gestarte samenwerking de komende jaren te intensiveren zodat er ook voor onze leden diverse voordelen te behalen zijn als zij zich aansluiten bij de BSO. Tevens past de filosofie van Sport BSO Olympus in de filosofie van VOP: bewegen en gezond leven. We zien de BSO dan ook nu en in de toekomst als een mooie aanvulling op onze locatie. De openingstijden zijn van 07:30 uur – 18:30 uur.

Heb je interesse in het aanbod van deze vernieuwende BSO of wil je komen kijken? Zij staan je graag te woord via e-mail (sportbso-olympus@hotmail.com) of telefoon (06-46060124)

Voor onze vrijwilligers die tijdens de openingstijden aanwezig zijn of willen vergaderen en gelijktijdig georganiseerde activiteiten zal de impact van de aanwezigheid van de BSO zeer beperkt zijn. We hebben hier samen met de BSO goede afspraken over gemaakt zodat we bij gelijktijdig gebruik van het complex elkaar niet in de weg gaan zitten.

We wensen Sport BSO  Olympus veel succes!

Het bestuur