Afgelopen weekend waren bijna alle dames en meiden teams erg succesvol bij VOP! Er werden diverse goede resultaten geboekt.

VOP VR1
Het damesteam van VOP kwam uit tegen nummer laatst Odysseus’94. Uit was er al met 0-4 gewonnen dus dat schepte enige verwachtingen. Die kwamen ook grotendeels uit. VOP was de betere ploeg en leidde al snel met 2-0 door 2 doelpunten van spits Debbie. De 3-0 van Berber was van grote schoonheid, uit de draai krulde ze de bal heerlijk in de kruising. Er werd ook nog een doelpunt van Latisha afgekeurd. De verdediging stond als een huis met gelegenheidsverdedigster Diana, dus een 3-0 ruststand was een logisch gevolg. Na rust ging VOP dan ook verder waar het gebleven was. Aleyna zag van een meter of 25 de keepster te ver voor het doel staan en lobte de bal over haar heen, waarna Demi van der Stoep er met een rake kopbal 5-0 van maakte. Enig smetje op de wedstrijd waren de 2 onnodige kaarten in de laatste 5 minuten die VOP opliep waardoor ze door de tijdstraffen van 10 minuten de wedstrijd met 9 dames beëindigde. Desondanks kwam VOP ook daardoor niet in de problemen.
VOP MC1
VOP MC1 was de enige dissonant van dit weekend qua resultaat. Ondanks de prachtige omstandigheden wilde VOP niet in haar spel komen waardoor Quick MC2 een logische overwinning met 0-5 boekte. Hier viel niet veel op af te dingen. Goed nieuws is wel dat we na de winterstop uitbreiding krijgen….. Daarover later meer nieuws! De MC1 is wel keurig in de subtop geëindigd van hun klasse, waar er soms wel wat meer in had gezeten.
VOP MD1
VOP MD1 heeft uit keurig met 0-5 gewonnen van GVVV MD1 uit Veenendaal. Een prima resultaat waardoor de MD1 als tweede eindigt in haar klasse. Op 10 januari volgt nog een wedstrijd tegen Woudenberg MD1, maar het kampioenschap lijkt er niet in te zitten. Dat is jammer, maar geen ramp. De meiden laten regelmatig prima voetbal zien en ontwikkelen zich steeds beter! Volgende week wordt ook nog een belangrijke bekerwedstrijd gespeeld bij Buitenboys! Eens kijken of de meiden kunnen overwinteren!
VOP ME1
VOP ME1 heeft haar eerste overwinning geboekt tegen Buitenboys!! In een leuke en sportieve pot was ons jongste meidenteam te sterk voor de club uit Almere. Een mooi resultaat waarin hard werken en goed voetbal terecht beloond werd. De meiden konden het zich zelfs veroorloven om een strafschop te missen. In ieder geval een fijne wedstrijd om de eerste seizoenshelft mee te eindigen! Na de winterstop zal de ME1 wat gelijkwaardiger worden ingedeeld, dus dan volgen er hopelijk meer!