Vandaag stond de eerste thuiswedstrijd op het programma tegen v.v. OSO. Ook deze week hebben de mannen weer keihard gewerkt om klaar te zijn voor de wedstrijd. Als staf zijn we ontzettend trots op de opkomst en de teamspirit binnen de gehele selectie. Goede trainingsopkomst, keihard werken en een drankje erna. Het is één grote groep.

Terug naar de wedstrijd. Ik denk dat het nodig is om te gaan notuleren tijdens de wedstrijd, want er is zoveel gebeurt dat het lastig is terug te halen. Het plan was om gelijk alles vast te zetten en dat lukte aardig. Het was een algehele teamprestatie waardoor we OSO onder druk konden zetten.  Na een minuut of 10 scoorde Emile Brouwer de openingstreffer. Uit een geweldige pass van Quincy Koenen. 1-0 was echter niet genoeg voor de mannen. Voor rust werd de 2-0 gemaakt. Ook was deze weer van Emile Brouwer. Je zou kunnen zeggen dat deze assist van Jordi Vonder was, maar volgens de doelpuntenmaker zelf moest hij er nog zoveel mee doen dat we het geen assist mogen noemen. De staf bepaalde wel dat het een assist was.

De 2de helft ging hetzelfde door als de eerste helft. Onder druk zetten en zelf gaan voetballen. Binnen 5 minuten lag dan ook de 3-0 in het netje. Max Piersma kopt strak in na een goede voorzet. De staf eiste dat de mannen doorgingen waar ze mee bezig waren. Blijven gaan tot de 90e minuut. Wat uiteindelijk resulteerde in 2 doelpunten van Marathonman Wim Luigjes. En natuurlijk de snelle goal van invaller en pinchhitter Lennart van Vliet, die keihard bezig is om Cultheld te worden. Al met al een geweldige teamprestatie waarbij nu niet iedereen bij naam is genoemd maar zeer gewaardeerd wordt. Je doet het met zijn allen.

Nu komende week naar KVVA toewerken. Iets waar ik nu al naar uitkijk.