Afgelopen zaterdag de derde ontmoeting tegen koploper (en reeds kampioen) TOV VR1. De voorgaande wedstrijden hadden de dames van VOP meer dan goede tegenstand gegeven en waren ze de minder gelukkige partij, dit herhaalde zich afgelopen zaterdag.

De door blessures uitgedunde selectie van VOP VR1 begon de wedstrijd goed. Zonder Denise, Saskia, Natascha, Emily, Nikki, Debbie, Renate en Willeke was opnieuw versterking van de jeugd nodig. Kim, Bo en Isa deden zaterdag hun uiterste best om de leemte op te vullen, waarvoor de complimenten!

VOP strijdt nog voor de derde plaats en wilde de overwinning pakken. Dat was te merken aan de inzet in de wedstrijd, hoewel op sommige momenten er best wat feller bovenop gezeten kon worden. Verdedigend hield VOP prima stand al waren een aantal reddingen van Diana nodig om VOP op de been te houden en werd er een doelpunt van TOV afgekeurd vanwege buitenspel. Ook VOP kreeg kansen, maar deze waren niet aan Aleyna en Berber besteedt.

In de tweede helft een zelfde spelbeeld, waarbij 0-0 een logische eindscore zou zijn. Helaas dacht TOV daar 10 minuten voor tijd anders over en prikte de winnende binnen. VOP zette nog even aan, maar tot echt grote kansen kwamen de dames niet meer. Op dat moment merk je dat de vele blessures hun tol gingen eisen, omdat ook Berber niet meer fit was, waren de wisselmogelijkheden erg beperkt. Toch mogen de dames trotst zijn op hun inzet. De laatste wedstrijd van het seizoen is thuis tegen Zuidvogels, waar zeker een mooie revanche gehaald kan worden. Voor volgend seizoen zijn de eerste versterkingen al weer binnen, dus vooruit kijkend en in combinatie met de dames die terugkeren van hun blessureleed ziet de ontwikkeling van het damesvoetbal bij VOP er goed uit!