Net als andere jaren heten we een mooi aantal nieuwe jeugdtrainers welkom bij VOP. Alle nieuwkomers, en hun meer ervaren collega’s worden uitgenodigd om deel te nemen aan de Aftrapmodule van de KNVB. 3 oktober vanaf 19:30, bij VOP.

Dit is de eerste in een reeks van ‘Train de trainer’ sessies, die we dit jaar weer hopen te kunnen organiseren. De eerste is vooral interessant voor nieuwe trainers, en wordt verzorgd door de KNVB. De volgende sessies doen we onder elkaar, met ervaren en minder ervaren trainers. 

Meld jezelf aan als lid van VOP (als je dat zelf nog niet bent), kies voor de optie ‘niet-spelend lid’, en meld jezelf vervolgens aan voor de aftrapmodule.

Uiteraard betaal je geen extra contributie als je trainer wordt! VOP maakt je wel lid van de KNVB, waardoor je met je eigen email adres toegang hebt tot Rinus en Voetbal.nl (vooral de app is handig).

Heb je interesse om op een andere manier als vrijwilliger een steentje bij te dragen aan de toekomst van je club? Meld je bij jeugdvoorzitter@voetbal-vop.nl Meer informatie vind je ook hier.