De voetbalschool

De Voetbalschool gaat van Start!

Vanaf vrijdag 4 oktober start De Voetbalschool met wekelijkse techniektrainingen, bij vv VOP.

Er zal worden getraind op vrijdagmiddag van 16.00 uur tot 17.15 uur en/of van 17.30 uur tot 18.45 uur. De trainingsdata zijn: Vrijdag 4, 11 en 18 oktober en 1, 8 en 15 november.

Tijdens deze 6 trainingen zullen de deelnemers trainen […]

Voetbal 3-daagse meivakantie!

De Voetbalschool en VOP organiseren weer een fantastische voetbal 3-daagse in de Meivakantie! Een fantastisch programma om de vakantie goed mee door te komen! Meld je nu aan via De Voetbalschool Amersfoort!

22 december: 6 tegen 6 toernooi / Voetbal event voor de jeugd

Op 22 december vindt ons traditionele 6 tegen 6 toernooi weer plaats. Op dit moment hebben maar liefst 10 teams zich ingeschreven!

We willen iedereen vragen om bij aanvang van het toernooi om 10:30 uur aanwezig te zijn. De speelschema’s worden dan uitgereikt. De wedstrijden zullen op veld 1 worden gespeeld!

Voetbaldag voor de […]

22 december: leuke, drukke dag bij VOP!

Voetbaldag met freestyler De Voetbalschool

Vind jij die winterstop ook helemaal niks? Dat vinden VOP en De Voetbalschool ook! Daarom organiseert De Voetbalschool op zaterdag 22 december een voetbaldag, op de velden van VOP. Tijdens deze voetbaldag krijgen de kinderen ’s ochtends techniektraining van professionele trainers en worden ’s middags verschillende spel-, wedstrijd- en […]

De Voetbalschool gaat weer van start! Schrijf je nu in!!

De Voetbalschool gaat weer van start!

Vanaf zondag 11 maart start De Voetbalschool met zijn wekelijkse techniektrainingen, bij vv VOP!

Er zal worden getraind op zondagochtend van 09.45 uur tot 11.00 uur, en/of van 11.15 uur tot 12.30 uur. De trainingsdata zijn: 11-3, 18-3, 25-3, 8-4, 15-4, 13-5, 27-5, 3-6, 10-6 en 17-6. Uitwijkdatum: 24-6.

Tijdens deze […]

Voetbal 3-daagse De Voetbalschool – vv VOP

In de krokusvakantie organiseert De Voetbalschool voor de eerste keer een Voetbal 3-daagse, op de velden van vv VOP.
Van dinsdag 27 februari t/m donderdag 1 maart, worden de deelnemers getraind door professionele trainers, volgens de Total Soccer Method.

Inschrijving is toegankelijk voor kinderen, (jongens én meisjes) van 5 t/m 18 jaar, ongeacht bij welke vereniging je […]

VOP en De Voetbalschool tekenen samenwerkingscontract!

Afgelopen week hebben voorzitter Eric Carbijn en Dennis Been van De Voetbalschool Amersfoort een samenwerkingsovereenkomst getekend! VOP en de Voetbalschool gaan de komende jaren intensief met elkaar samenwerken.

Voorzitter Eric Carbijn: “We zijn erg enthousiast over de samenwerking die we aan gaan. Zowel de voetbalschool als VOP zijn erg ambitieus en willen verder groeien. Daarnaast […]

23 december Wintervoetbaldag met de Voetbalschool!

Op zaterdag 23 december organiseert De Voetbalschool voor het eerst een activiteit op de velden van VOP, in Amersfoort. Op de eerste dag van de kerstvakantie staat namelijk een Winter Voetbaldag op het programma.

Tijdens de Winter Voetbaldag krijgen de deelnemers ’s ochtends techniektraining onder leiding van professionele voetbaltrainers. ’s Middags staan er verschillende spel- […]