Afgelopen vrijdag kwam het bericht binnen dat Daniella Bakker is overleden. Haar overlijden, hoewel niet onverwacht, raakt ons allen hard.

Daniella was al jarenlang betrokken bij VOP. Als steun en toeverlaat van Marco, die jaren als elftalleider van het eerste fungeerde, als moeder en supporter van Rimano die in het eerste speelde en van Kelsey die ook jaranlang actief was in meiden elftallen van VOP. Daarnaast zette zij zich ook een aantal jaren in als kantine-coördinator waarbij ze het reilen en zeilen, ook weer samen met Marco, van de kantine tot vorig jaar zomer regelde.

Toen Daniella hoorde dat ze ongeneeslijk ziek was, ging ze zoals we haar kennen de strijd aan. Opgeven paste niet in haar woordenboekje en zo herinneren we haar dan ook. Als ze ergens voor ging, dan was dat dan ook voor de volle 100% en vaak nog meer. Kenmerkend was dat ze op 9 december nog aanwezig was bij de uitwedstrijd van VOP 1.

Met Daniella verliezen we een innemend persoon, met een hart op de goede plaats. We zullen haar missen.

We wensen Marco, Rimano, Kelsey en overige vrienden en familie veel sterkte en kracht toe in de komende tijd.

Op donderdag 21 december van 19:00 – 19:30 uur is er gelegenheid tot condoleren in de lounge, gelegen naast de lichtzaal van Crematorium Amersfoort, Dodeweg 31 te Leusden.
Op zaterdag 23 december is er gelegenheid om samen afscheid te nemen om 11:00 uur in de Lichtzaal van bovengenoemd crematorium, deze is ook online te volgen.

Meer informatie vindt u verder op de kaart hieronder.

blank
blank