Dustin Abdulkadir wordt komend seizoen de trainer van VOP 1. Dustin komt over van HVC waar hij de afgelopen twee seizoenen trainer was. Dustin volgt het duo Wouter Zewuster en Wim de Haas op die nu nog voor de groep staan.

“De Technische Commissie van VOP benaderde mij via Johnny Snijders”, aldus Dustin. “Hij belde mij en vroeg of ik open stond voor een gesprek. Natuurlijk was mijn antwoord ja, waarna we direct in gesprek zijn gegaan.

Na de eerste positieve gesprekken met de TC en het bestuur besloten we verder te gaan en spelers erbij te betrekken. Ook dit beviel hartstikke goed. Na twee weken praten zijn we tot de overeenstemming gekomen dat ik de nieuwe coach van VOP wordt vanaf het seizoen 2024/2025.

Het doel wordt om met VOP binnen 3 jaar weer te promoveren en een stabiele 4e klasser te worden. Kijkend naar de kwaliteiten van het team moet dit lukken en gaan wij er samen iets moois van maken.

Het bestuur heeft alle vertrouwen in de toekomstige samenenwerking. Met Dustin zetten we een stap naar meer stabiliteit voor de club en onze selectie. We verwachten van Dustin duidelijkheid en een positieve invloed op de gehele selectie en club. Wij wensen Dustin, de staf en de selectie veel succes toe voor komend seizoen.

Foto: Bestuurslid Huub Postma heet Dustin alvast van harte welkom bij VOP!