Vanuit VOP zijn er maar liefst 2 spelers geselecteerd door de bondscoach van het Amersfoorts Elftal: Middenvelder Giok de Vries en doelman Dennis Spoel. We zijn zeer trots en zeer vereerd met de afvaardiging van deze spelers.

Dennis moest in de afgelopen weken onze vaste keeper Joey vervangen die helaas geblesseerd raakte. Buiten het feit dat Dennis maar weer eens liet zien dat leeftijd slechts een getal is blonk hij uit in de afgelopen drie wedstrijden met diverse cruciale reddingen en had daarmee een groot aandeel in de promotie van VOP naar de vierde klasse! Deze selectie is nog een mooie en verdiende kers op de taart.

Middenvelder Giok was afgelopen seizoen een meer dan vaste waarde en diverse malen beslissend met passes, hoekschoppen en prachtige doelpunten, waaronder een fantastische vrije trap in de kruising tijdens de finale van de nacompetitie.

Het Amersfoorts Elftal speelt op 4 juli een wedstrijd tegen het Nederlands Militair Elftal en op 6 juli tegen Vitesse. Beide wedstrijden vinden plaats op het terrein van Amsvorde.