Meidenvoetbal bij VOP zit volop in de lift! Volgend seizoen mikken we op een MO11, een MO13 en een MO15 team.

VOP heeft nu een MO11 team. Dat is een gezellige groep, die samen steeds beter gaat spelen. De meeste meiden vinden het leuker om in een meidenteam te spelen, dan samen met jongens (maar dat mag bij VOP óók). Bij de Kabouters, JO8 (Jeugd Onder 8), en JO9 spelen de meisjes en jongens samen.

MO13 is nu een samenwerkingsteam met COBU Boys, dat één keer per week bij VOP traint, en één keer bij COBU Boys. De helft van de wedstrijden spelen de meiden in het rood, en de helft van de wedstrijden in het blauw. Volgend jaar gaat dat team door als MO15, nog steeds als samenwerkingsteam.

Omdat we goed groeien, hebben we er alle vertrouwen in dat we volgend seizoen met drie meidenteams aan het seizoen gaan beginnen.

Ben jij, of ken jij, een meisje dat liever voetbalt dan met Barbie’s speelt? Je bent van harte welkom om te komen proeftrainen! Stuur een e-mail naar meidenvoetbal@voetbal-vop.nl dan spreken we af. En als je toevallig in groep 5 of 6 zit en meedoet met het Amersfoortse Schoolvoetbal toernooi, dan zien we elkaar zeker, want groep 5&6 spelen hun toernooi bij VOP.