Afgelopen zaterdag heeft VOP een ruime en terechte zege geboekt in Maarn op SVMM. Op sportpark Buurtsteeg werd het 0-5!

VOP begon de wedstrijd vol energie en liet goed combinatie voetbal zien op het kunstgrasveld van SVMM. De doelman van SVMM werd direct goed bestook met een aantal schoten van afstand en een paar mooie kansen. Het duurde even voordat het net gevonden werd, maar halverwege de eerste helft was het na een sterke balverovering op het middenveld Giok de Vries die alleen voor de doelman gezet werd en met een bekeken lobje deze kansloos liet. Een paar minuten daarna brak spits Jerrel door en werd neergelegd door de doelman. De goed fluitende scheidsrechter kon niet anders dan naar de stip wijzen en Delano hielt het hoofd koel: 0-2! Ondanks verder prima spel met mooie aanvallen bleef het daarbij tot de rust.

Na de rust veranderde het spelbeeld niet. VOP hield de controle en moest de gehele wedstrijd maar één echte kans toestaan, maar keeper Dennis Spoel wist met twee miraculeuze reddingen wederom de nul te houden!

VOP ging door waar het gebleven was en Quincy ontsnapte op snelheid over de linkerflank en wist de doelman van SVMM in de korte hoek te verschalken. Hierna volgde een aantal wissels, maar VOP werd daardoor niet minder overheersend. Thom werd alleen voor de keeper gezet en ook hij verschalkte de keeper koeltjes: 0-4. Het slotakkoord was in de allerlaatste minuut van de speeltijd voor Giok die met een prima schot de 0-5 aantekende.

Het meegereisde Amersfoortse publiek had genoten van een goede wedstrijd met een fris spelend VOP, waarbij het enige verwijt dat gemaakt kon worden was dat het “maar” 0-5 was geworden.

VOP blijft bovenin meedraaien om de promotie en nacompetitieplaatsen!