Na de winst op SVMM vorige week stond deze zaterdag de thuiswedstrijd tegen Faja Lobi uit Utrecht op het programma. Belangrijk was dat VOP dezelfde energie op het veld zou brengen en niet zou verslappen.

VOP begon wederom sterk aan de wedstrijd en kwam na ruim 18 minuten verdiend op voorsprong. Donny Snijders ging er vandoor op de linkerkant en speelde met een mooie actie spits Jerrel fraai aan die weer sterk gepositioneerd stond. Jerrel speelde zich knap vrij en liet de keeper met een mooi schot in de korte hoek kansloos!

Een paar minuten later echter volgde een misverstand achterin voor de 1-1 van Faja Lobi. VOP liet zich echter niet van de wijs brengen en vlak voor rust maakt VOP de 2-1. Jason deed een slim overstapje waardoor de bal panklaar voor Giok rond de 11 meter lag en hij twijfelde niet en schoot de bal strak in de kruising!

Na de thee veranderde het spelbeeld niet, VOP domineerde en controleerde de wedstrijd. Dit resulteerde in de verdiende 3-1! Giok nam een corner en deze kwam perfect op het hoofd van Delano, die de bal tegen het net aan kopte. De 4-1 viel uiteindelijk in de slotfase. Jerrel ontsnapte aan de verdediging en na een overtreding van de keeper op hem volgde een vrije trap die Delano genadeloos binnenschoot!

Op deze overwinning viel weer weinig af te dingen. VOP is een hecht team wat voor elkaar wilt werken en zolang ze dat doen moeilijk te verslaan is. Het team is volgende week vrij (Pasen), maar 6 april staat al weer de uitwedstrijd tegen Panter SV op het programma. Als de mannen als team blijven functioneren is er nog veel mogelijk dit seizoen!