Ons Vrouwen 1 elftal mocht aantreden als nummer 3 tegen de nummer 2 Valleivogels. In deze wedstrijd zat het bepaald niet mee voor de dames. De wedstrijd begon gelijkwaardig met een aantal kansjes op en neer. Toch was het Valleivogels dat op voorsprong kwam in de eerste helft. Bij dit doelpunt brak keepster Diana bij haar poging de bal te redden haar pink (beterschap!). Ze werd daardoor eerst vervangen door Lune (die het goed deed!) en later door Demi. VOP was weldegelijk van slag door dit verlies en keek al snel tegen een 0-3 achterstand aan. Daarna herpakte de dames zich knap en was het eenrichtingsverkeer richting het doel van Valleivogels. Het was dan ook vreemd dat VOP het net niet wist te vinden en ondanks een kansen verhouden van 12-4 voor rust met een 0-3 achterstand ging rusten.

In de tweede helft een zelfde spelbeeld. VOP drong aan en kreeg de kansen, Valleivogels wachtte af en loerde op de counter. Vanuit deze counter was de tegenstander 2 maal gevaarlijk. Een maal redde keepster Demi erg knap. De tweede keer was ze kansloos: 0-4. Een wedstrijd om snel te vergeten, aldus trainer Ferdinand Koenen. Toch ben ik trots op mijn meiden. Ze hebben gestreden en ook het voetbal was verzorgd en gaat steeds beter. Nu nog de kansen afmaken en we doen weer mee om de bovenste plaatsen.