VOP JO13-1 is plaatsing voor de bekerfinale op een haar na misgelopen. Gisteravond werd de wedstrijd tegen Bunnik JO13-1 uit gespeeld en wat was het spannend en wat speelden onze jongens goed! In een gelijkopgaande wedstrijd stond VOP in blessuretijd nog voor met 3-4. Helaas maakte Bunnik in de allerlaatste fase gelijk en volgden er strafschoppen. In de strafschopserie bleek Bunnik net iets koeler dan VOP.

Wat zijn we trots op de jongens die zeer goed gestreden en zeer goed gespeeld hebben. Helaas zat het er net niet in! Toch kan de JO13-1 terugkijken op een meer dan geslaagd bekertoernooi. In de poule fase werden Atius, AS 80 en BFC met grote cijfers verslagen. In de 1e ronde was VOP met 6-1 te sterk voor Hooglanderveen, Waarna BVV’31 in de 2e ronde met dezelfde cijfers verslagen werd. In de 1/8e finales werd Candia met maar liefst 9-1 verslagen. De kwartfinales waren al wat spannender. Uit bij WV-HEDW werd er met 2-4 gewonnen. Uiteindelijk strandde de jongens dus in de halve finale waar na de 4-4 in de reguliere speeltijd Bunnik met 4-3 te sterk was in de strafschopserie.

Een domper, maar de jongens kunnen zich nu volledig op de competitie richten zoals dat zo mooi heet. Trots blijft over en vol voor het 2e kampioenschap gaan!